VŠECHNY POVÍDKY O POSTAVÁCH Z NARUTA A YAOI POVÍDKY PŘESUNUTY NA MŮJ 2. BLOG S YAOI POVÍDKAMA

HIM-diskografie

10. listopadu 2009 v 21:58 | haf |  His Infernal Majesty
  • Wicked Game (1996)
  • When Love And Death Embrace (1997)
  • Your Sweet 666 (1998)
  • Join Me in Death (1999) - k filmu Třinácté patro
  • Right Here In My Arms (2000)
  • Poison Girl (2000)
  • Gone With The Sin (2000)
  • Pretending (2001)
  • In Joy And Sorrow (2001)
  • Heartache Every Moment/Close To The Flame (2002)
  • The Single Collection: 10xCD-single (2002)
  • The Funeral of Hearts (2003)
  • Buried Alive By Love (2003)
  • The Sacrament (2003) - natočeno na zámku v Ploskovicích
  • Solitary Man (2004)
  • And Love Said No. (2004)
  • Wings of a Butterfly (2005)
  • Killing Loneliness (2006)
  • Under the Rose: ainoastaan radiopromootiosinglenä (2006)
  • In Joy And Sorrow/Pretending: Uneasy Listening Vol. 1 -version (2006)
  • Kiss of Dawn (2007)
  • Bleed Well (2007)
  • Love Metal Archives vol. 1 (2005)
  • Digital Versitale Doom (2008)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama