VŠECHNY POVÍDKY O POSTAVÁCH Z NARUTA A YAOI POVÍDKY PŘESUNUTY NA MŮJ 2. BLOG S YAOI POVÍDKAMA

Zřejmě jsem objevila novou kapelu

1. prosince 2010 v 22:09 | haf |  jiné kapely
Tedy pro mně:D A jsou jí polští Hate. A je to docela zajímavá kapela, a to nejen hudbou. U nich se nejde vyhnout srovnání s Behemoth, jejich polskými kolegy.
Takže, jak jsem se k nim dostala. No, dnes jsem si koupila Spark a byl tam s nima rozhovor. Docela zajímavý (taky je tam srovnávali s Behemoth:D). Dívám se na fotku a říkám si: Ten zpěvák mi připomíná Nergala z Behemoth (těma rtama-nevím, proč). Dívám se dál a málem mi vypadnou oči z důlků: křestní jméno zpěváka z Hate je Adam!!! A taky hraje na kytaru!!!
No, není to osud?:D Akorát, že Hate hrají death metal a hrají déle než Behemoth a Adamovi jde rozumět. Jo, a Hate prý nesnáší srovnávání s Behemoth.



A teď vizuální podoba:
Hate
ale tu je Adam úplně nádherný (2. zprava):-)

A písničky, co mně nejvíc zaujaly:

Ty bicí na začátku!!! TVL!


A něco o nich (našla jsem to na wikipedii v angličtině, tak jsem si k tomu sedla a překládala-Hate, díky Vám za procvičení angličtiny-to mi bodne k té stáži do Londýna:D). Ale omlouvám se, jestli jsem něco přeložila špatně.

Hate je polská death metalová kapela z Varšavy. Vznikla v roce 1990. Jejich nejnovější album, Morphosis, bylo vydáno v roce 2008 u Listenable Records.
Biografie
Hate byli založeni ve Varšave v Polsku v roce 1990 kytaristou a vokalistou Adamem The First Sinner, kytaristou Qackem a bubeníkem Mittloffem. V letech 1990 a 1995 nahrála kapela 3 demo nahrávky, Aborrence (1992), Evil Art (1994) a Unwritten Law (1995). V roce 1996 Hate podepsali svou první smlouvu u malého undergroundového labelu Novum Vox Mortiis, u kterého vydali svá první dvě alba, Daemon Qui Fecit Terram (1996) a Lord Is Avenger (1997) (vydali je v Polsku).
V roce 2000, vydali Hate mini-album Victims u většího polského labelu Metal Mind Records. O rok později si díky vystoupením získali pozornost amerického vydavatelství Dwell Records, které vydalo jejich coververzi Postmortem na kompilaci Gateways To Hell: Tribute To Slayer (Vol. 2). To Hate dovedlo k nahrání jejich prvního alba v zahraničí s WW3/Mercenary Music. Tato společnost vydala kompilaci alb "Lord Is Avenger a Victims as Holy Dead Trinity in 2001.
V roce 2002 vyšlo album "Cain's Way (u WW3/Mercenary Music v USA a o několik měsíců později v Evropě). Po vydání tohoto alba v Evropě se kapela stala známější. Kytarista Ralph a bubeník Mittloff byli nahrazeni Kaosem a Hellrizerem. V roce 2004 vydali Hate "Awakening Of The Liar" u Listenable Records v Evropě a u Mercenary Music v USA. Album vyhrálo anket v polském časopise Thrash'Em All.
Členové kapely
Aktuální členové
· Adam "ATF Sinner" Buszko - kytary, akustická kytara, baskytara, syntetizér, vokály (od roku 1990)
· Stanisław "Hexen" Malanowicz - bicí (od roku 2006)
· Konrad "Destroyer" Ramotowski - kytary (od roku 2006)
· Sławomir "Mortifer" Kusterka - baskytara (od roku 2007)
Bývalí členové
· Kamil "Hellbeast" Kondracki - kytara
· Dariusz "Hellrizer" Zaborowski - bicí
· Piotr "Kaos" Jeziorski - rytmická kytara
· Piotr "Mittloff" Kozieradzki - bicí (Riverside)
· Ralph - sólová kytara
· Andrzej "Quack" Kułakowski - sólová kytara
· Daniel - baskytara
· Marcin "Martin" Russak - baskytara, vokály
· Tomasz "Cyklon" Węglewski - baskytara (výpomoc při koncertech)
· Cyprian "Cyprian" Konador - baskytara
· Łukasz "Lucas" Musiuk - kytara
Diskografie
Alba
· Deamon Qui Fecit Terram, 1996
· Lord Is Avenger, 1998
· Cain's Way, 2002
· Awakening of the Liar, 2003
· Anaclasis - A Haunting Gospel Of Malice & Hatred, 2005
· Morphosis, 2008
· Erebos, 2010[1]
Kompilace
· Evil Decade of Hate, 1999
· Gateways To Hell: Tribute To Slayer, 2000
· Holy Dead Trinity, 2001
Demo nahrávky
· Abhorrence, 1992
· Evil Art, 1994
· The Unwritten Law, 1995
EP
· Victims, 1999
DVD
· Litanies of Satan, 2004
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 the-fashion-star the-fashion-star | Web | 1. prosince 2010 v 22:10 | Reagovat

hezký :)

2 Teruška Teruška | Web | 1. prosince 2010 v 22:17 | Reagovat

[1]: Nemám ráda lidi , který napíšou hezký a ani si to nepřečtou

3 darksi darksi | Web | 2. prosince 2010 v 11:11 | Reagovat

jo, tu kapelu mám ráda :D Ale znam od nich spíš jenom ty písničky z prvních desek. Tu "Anaclasis" vůbec neznam :D

4 Metaldesire Metaldesire | Web | 2. prosince 2010 v 17:50 | Reagovat

Hate jsou skvělý, ale u mě vedou Behemoth. Ale tyto dvě kapely jsem nikdy nesrovnávala, i když styl je až nápadně podobný. A vzhledovou podobnost mezi Adamem z Hate a Nergalem fakt nevidím.:)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama